Klientudtalelser

Klientudtalelser & anbefalinger


Her kan du læse nogle af de udtalelser og anbefalinger mine klienter har givet som tilbagemelding på at have samtaler med mig."Da jeg startede hos Kristoffer, følte jeg mig med det samme tryg. Det er ikke altid let at åbne sig for en fremmed, særligt ikke når man føler sig sårbar, men Kristoffer formåede at skabe nogle rammer, hvori jeg følte mig tilpas med min sårbarhed og derfor fik mulighed for at udforske og udfordre dén.


Det gjorde det muligt for mig, med hjælp fra Kristoffer, at komme op af det hul jeg havde begravet mig selv i, se min virkelighed fra andre perspektiver og forstå, at jeg havde indbildt mig selv med en forkert forståelse af min situation. Og derfra omdanne min sårbarhed til empati og ende ud med at blive et mentalt stærkere menneske. Det kan jeg takke Kristoffer for."

Kristian, 25 år"Samtalerne jeg gik til hjalp mig til at forstå en masse om mig selv og gav mig redskaber til at bearbejde nogle ting. Det gode ved Kristoffer, var at han gav sig tid til én og lyttede til alt, hvad man havde på hjerte, samtidig med at jeg følte han forstod min situation 100%."

Line, 24 år"Jeg begyndte i terapi hos Kristoffer fordi jeg længe havde vidst at jeg gerne ville arbejde lidt med mig selv. Så sideløbende med at jeg skrev speciale i foråret 2016, havde jeg sessioner hos Kristoffer.


Jeg værdsatte vores samtaler meget, da jeg virkelig fik arbejdet med mine følelser og fik et mere nuanceret forhold til fx at føle mig vred. Tidligere havde jeg været meget skamfuld efter at have oplevet vrede, men langsomt begyndte jeg at acceptere at den følelse var lige så central, som at være glad og netop fordi jeg begyndte at acceptere den, kunne jeg også fokusere på at bruge den mere konstruktivt når jeg så endelig var i den."

Niclas, 25 år"Jeg var 34 år da jeg startede i terapi hos Kristoffer. Allerede ved første samtale, var jeg tryg ved at skulle fortælle om min situation, selvom det var svært.


Kristoffer formår at skabe et roligt miljø og besidder stor empati. Jeg fik følelsen af at vi var sammen om at finde en løsning på mine problemer.


Kristoffer hjalp mig med at definere min vrede og kan nu arbejde med mine følelser på en helt anden måde, end jeg har kunne før.

Det var svært at begynde til terapi og selvom jeg ikke er færdig med det, er det, det hele værd og jeg har lært at det aldrig er for sent at begynde."

Dorthe, 34 år"Jeg rakte ud til Kristoffer i håb om, at han kunne hjælpe med, at gribe fat i nogle problemer jeg havde med at gøre handling på mine følelser og tanker for at takle problemer med mine forældre. Kristoffer har en ro som giver en lyst til at dele sine tanker uden at det føles grænseoverskridende. Han har en dialog med en som får sig til at føle sig godt tilpas og ved hvilke ting der skal gribes fat om, ud fra hvad man siger.


Jeg har været virkelig tilfreds og kunne hurtigt mærke en vending og en forløsning efter bare 3 gange. Jeg gjorde mig tanker om jeg skulle søge psykolog eller terapeut og jeg valgte terapeut, da jeg meget gerne vil have en dialog så ens tanker kan komme mere til udtryk i løbet af en terapi session."

Camilla, 27 år"Jeg er blevet bekræftet i at mine følelser ikke er forkerte, og jeg er derigennem er blevet bedre til grænsesætning og at kunne mærke og udtrykke mine egne behov. Derudover har jeg fået større erkendelse og validering af mine egne følelser.

Kristoffer formår fra starten at skabe et trygt og tillidsfuldt rum med både varme, humor og det tempo, som passede mig. Jeg oplevede Kristoffer som en meget empatisk og dygtig terapeut. Jeg havde en oplevelse af at blive mødt som den jer er. Kristoffer hjalp mig til at finde nogle strategier til at ‘cope’ med min fortid og min nuværende situation.


Jeg bøvlede med nogle følelser fra min barndom, der var blevet gjort forkerte og skamfulde. Senere i forløbet fik jeg en alvorlig diagnose og Kristoffer hjalp mig til at regulere mine bekymringer/angst. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Kristoffer til andre."

Kvinde, 47 år"I en alder af 28 år oplevede jeg et tab, som førte til jeg ikke længere kunne få min hverdag til at hænge sammen, og jeg besluttede mig derfor for at opsøge Kristoffer Kaas. I forbindelse med min første samtale blev jeg mødt af en utrolig varme og ro fra Kristoffers side, hvilket gjorde det lettere for mig at åbne op omkring min pågældende situation.


En af de ting der særligt betød meget for mig i forbindelse med mine samtaler, var at Kristoffer altid sikrede sig, at jeg selv tog stilling til, om jeg ønskede at afprøve de forskellige terapiformer. Jeg har derfor igennem hele mit terapiforløb selv aktivt være stillingstagende, hvilket bl.a. er noget at det som særligt har hjulpet mig.  Kristoffer har derfor guidet mig igennem mit terapiforløb, og han har derfor givet mig redskaberne til selv at kæmpe mig ud af gamle mønstre og vaner, som ikke længere gavnede mig.


I dag, har jeg på grund af de redskaber som Kristoffer har givet mig, genvundet min livsglæde og mod på livet, og jeg føler mig derfor som et stærkere og gladere menneske. Selv om mit terapiforløb lyder helt fantastisk, har der undervej både været op - og nedture, og det har derfor været en hård proces at komme til det sted hvor jeg er i dag. Jeg vil derfor anbefale andre som overvejer at gå i terapi, at finde en terapeut som lytter, støtter og ikke mindst ved hvornår man kan/skal presses ud af sine komfortzones. Alt dette fandt jeg hos Kristoffer Kaas, og jeg vil derfor varmt anbefale ham til andre, der ligesom jeg selv har oplevet en svær periode af deres liv."

Maria, 29 årJeg begyndte hos Kristoffer da jeg var 24 og netop havde begyndt min kandidat. Samtalerne med Kristoffer var meget gode for mig, da de hjalp mig med at se ting i et nyt perspektiv, arbejde med destruktive tankemønstre og forstå at jeg ikke er forkert på nogen måde, men at ting bare er svært nogle gange.


Jeg oplevede Kristoffer som lyttende, forstående og god til at kommunikere mulige forklaringer og effektive værktøj. Vigtigst af alt følte jeg mig tryg til at tale frit med Kristoffer fra første stund.


I eftertid er selvaccept blevet nemmere og jeg føler mig tryggere i mine relationer og med mine mål. Det kan jeg takke Kristoffer for.

Hans, 24 år

Kristoffer var hurtigt til at forstå mine udfordringer. Gennem vores samtaler fik jeg hurtigt nogle nye perspektiver, som hjalp mig med at komme videre.


Derudover gav Kristoffer mig nogle konkrete øvelser og værktøjer, som jeg stadig har gavn af i dag.


Gennem forløbet var Kristoffer både behagelig og interessant at tale med. Et forløb hos Kaas terapi kan klart anbefales.

Valdemar, studerende ved DTU, 21 år

Jeg havde brug for hjælp til at finde et sikkert sted at stå i forholdet til mine forældre efter min skilsmisse. Jeg har virkelig haft nytte af samtaleforløbet med Kristoffer. Kristoffer giver stiller spørgsmål, som udfordrer og giver selvindsigt. 


Det var meget nemt at komme i gang:  en mail, en aftale og så kørte forløbet Jeg kan kun anbefale, at man investerer tid og kroner til at få professionel hjælp til at lære mere om sig selv.

Mads, 54 år

"Kære Kristoffer. Du har hjulpet mig utroligt meget. At tale med dig føles lige så afslappet og naturligt som at tale med en ven - men en meget klog ven!"

Kvinde, 36 år"Jeg søgte hjælp grundet et ønske om at forstå mine følelsesprocesser og arbejde med mig selv og mine reaktionsmønstre for derigennem at tage kontrol over eget liv efter opvækst i en familie med misbrug af alkohol, en terminalt syg forælder og følelsesmæssig omsorgssvigt.


Forløbet har bidraget til selvindsigt; jeg har opnået et mere nuanceret selvbillede, der har ledt til at jeg udviser mere omsorg og tålmodighed overfor mig selv i min dagligdag. Det har hjulpet mig til at indtænke egne behov og følelser i mine nære relationer på en måde jeg ikke tidligere har formået. Hertil har jeg arbejdet med at lære at acceptere mine følelser og gøre op med de følelsesprocesser jeg ikke længere har brug for.


Kristoffer er en terapeut der bruger meget energi på at skabe et trygt og roligt samtalerum, hvor du er med til at sætte dagsordenen og tempoet. Han går på opdagelse i dine narrativer og søger at udfolde de følelser og situationer du gerne vil udforske. Han arbejder således aktivt med dig frem for tavst at observere og er meget opmærksom på at du ikke føler dig utilpas undervejs.


Hvis du påtænker at starte i terapi skal du huske at være tålmodig med dig selv og dine følelser og skabe rammerne for samtalerne i samarbejde med din terapeut."

Amalie, 25 år"Jeg startede med at gå til terapeut da jeg var 19 år gammel efter jeg som mange andre unge, havde nogle problemer. 


Jeg havde brug for at snakke med en person som ikke kendte mig i forvejen og derfor valgte jeg at gå til terapeut. 


Jeg mærkede hurtigt at samtalerne gjorde en masse godt og gjorde min hverdag lettere. Jeg fik en anden vinkel på min situration, og selvom jeg faktisk selv havde mange af svarene,  hjalp min terapeut Kristoffer mig til at finde frem til de svar og tankebaner jeg søgte efter. 


Samtalerne føltes som et pusterum og fik min hverdag til at fungere meget bedre sammen med min situration. Jeg var selv meget i tvivl om jeg skulle gå til terapeut, men jeg kastede mig ud i det, og det fortryder jeg  ikke et sekund."

Peter, 19 år"Jeg startede i terapi, da jeg i lang tid havde været usikker i sociale sammenhænge. Efter stort set alle samtaler med venner og kollegaer sad jeg tilbage med følelsen af, at jeg havde sagt eller gjort noget, der på en eller anden måde var forkert eller mangelfuldt. Jeg oplevede efter ganske få terapisamtaler hos Kristoffer en markant forbedring. Kristoffer hjalp mig til at indse, at jeg nok ikke havde en realistisk opfattelse af, hvordan andre ser mig, og jeg fik også hjælp til at forstå, hvor min indre nedsættende stemme kommer fra og hvad jeg kan stille op med den. 


Selvom jeg i dag med Kristoffers hjælp har fået en meget mere positiv selvopfattelse, kommer jeg stadig hos Kristoffer med jævne mellemrum for at tale om situationer i mit liv, der er svære for mig at håndtere.


Jeg føler mig meget tryg i samtalerne, og Kristoffers empatiske facon og evne til at gå i dialog med mig betyder, at jeg kan arbejde med sider af mig selv, som jeg tidligere har haft svært ved at beskrive for andre - også andre terapeuter. Jeg får i samtalerne gode redskaber til at arbejde med mine negative tankemønstre og kan på den måde fastholde en mere positiv selvopfattelse."

Jonas, 33 år"Jeg opsøgte terapi hos Kristoffer på et tidspunkt, hvor jeg var sygemeldt med kraftige symptomer på stress, fordi jeg havde behov for et frirum, hvor min tilstand blev taget alvorligt, og hvor jeg kunne få hjælp til at finde overskud til både arbejds- og privatliv igen. Jeg har et meningsfuldt men meget krævende job både intellektuelt og menneskeligt og var så fyldt op af det og overbelastet, at jeg oplevede fysiske symptomer så som hovedpine, hjertebanken, svimmelhed og kvalme.


Kristoffer er en meget nærværende og empatisk terapeut, som stille og roligt har hjulpet mig til at
blive bedre til at holde fast i mig selv i forhold til både nære og professionelle relationer. Jeg er blevet i stand til at kunne rumme andre menneskers behov uden altid at søge anerkendelse gennem at tilpasse mig til andre.


Jeg har desuden fået konkrete redskaber til at håndtere kropslige stresssymptomer gennem øvelser med fokus på at trække vejret ordentligt og mærke efter i kroppen. Sidst men ikke mindst har jeg fået et frirum, hvor der er plads til at være tvivlende og
sårbar og vende det til en mental styrke, der gør mig i stand til at sætte tempoet ned og nyde tilværelsen samtidig med, at jeg har genoptaget mit arbejdsliv med en større robusthed."

Allan, 42 år"Jeg har igennem længere tid været i terapi hos Kristoffer og kan i denne forbindelse varmt anbefale ham som terapeut. Lige fra start har jeg følt mig tryg og følt at vores samtaler har haft en positiv effekt på mit sind og selvværd.


Da jeg fyldte 30 år ramte jeg en personlig krise, hvor jeg langt fra følte jeg var god nok og ikke følte jeg slog til over for min familie, venner og arbejdsplads. Gennem samtale med Kristoffer fik jeg i løbet af ganske få gange opbygget værktøjer til at håndtere disse tanker, der har gjort, at jeg har fået det meget bedre.


Af samme årsager kommer jeg stadig hos Kristoffer, da intet er for stort eller småt til at tale med ham om og han tager dig alvorligt ligegyldig hvad."

Anders, 30 år"Jeg var 27 år, da jeg startede mit forløb hos Kristoffer. Kristoffers imødekommenhed gjorde, at jeg fra første gang jeg mødte ham, følte mig tryg og velkommen. Kristoffer fik skabt et behageligt rum, hvor vi fik opbygget en god relation, hvilket gjorde at de udfordringer, som jeg har kæmpet med og stadig kæmper med blev sat i et anderledes og mere konstruktivt perspektiv.


Kristoffers faglige og teoretiske forståelse blev gjort jordnær, så det var let og forståeligt at overføre til egen praksis og adfærd. Jeg er taknemmelig, for de samtaler Kristoffer og jeg har haft, da det har givet mig nogle praktiske- og tankemæssige redskaber til, hvordan jeg skal håndtere mine udfordringer.


Efter mit forløb hos Kristoffer, har jeg fået en større ro med mine udfordringer, da jeg har fået vendt mine tidligere negative tanker om mig selv til noget positivt. Jeg kan varmt anbefale ham som terapeut, hvis man har brug nogle redskaber til at takle sine personlige udfordringer. Tak for hjælpen Kristoffer."

Nicolaj, 27 årJeg startede hos Kristoffer med den forudsætning at udvikle mig og få nogle svar. Jeg har virkelig udviklet mig meget og fundet nogle svar men endnu vigtigere er jeg blevet i stand til at stille nogle andre spørgsmål, som jeg ikke før havde så stor erfaring med. Og det har været et gennemgående tema i Kristoffer terapi - at han ikke har svaret, men at han hjælper én med at finde svaret selv.


Kristoffer er et utrolig behageligt og tryghedsskabende menneske og at være i hans selskab har givet mig et rum hvor jeg kan være glad, ked af det, vred og skamfuld, men uden at blive dømt på nogen måde. Det har været en vild rejse og jeg har været utrolig taknemmelig for at han har været der til at vise mig, at jeg selv kan finde vejen. Det føles ikke som en ”behandling” når man er hos Kristoffer, men mere som rejse i følelser.


Jeg kan, til alle der overvejer at gå terapi, varmt anbefale Kristoffer. Jeg er blevet et stærkere og mentalt sundere menneske efter jeg begyndte ved Kristoffer. Så tusind tak for de gode og svære samtaler, det har været utrolig givende og jeg er startet på en fantastisk rejse!

Svend, 29 år

Kristoffer Kaas - Telefon/sms: +45 29876543 - e-mail: kriskaas@gmail.com - Knabrostræde 3, 2. sal - CVR 37181188